top of page
Foto van schrijvermirellerichters

Quinta Alcarias

Quinta Alcarias ligt in de groene vallei tussen de heuvels van Santa Catarina de Bispo. Een rustig dorp maar wel van alle gemakken voorzien,enkele restaurants een bakker pinautomaat en supermarktjes.



Het is een kleinschalige B&B met 2 gastenkamers. Angela en Michel hebben een jaar lang hun uiterste best gedaan de Quinta op te knappen en het aantrekkelijk te maken voor de gasten, en dat is gelukt!


Vanaf juni 2024 ontvangen Michel en Angela gasten in hun Bed & Breakfast..

De locatie is ideaal voor wandelen en fietsen (toer, mountainbiken, wielrennen) zo ontdek je op een sportieve manier de prachtige natuur.



Er zijn 2 gastenkamers, Kamer 1 is 24 m2 groot, heeft een en-suite badkamer met inloopdouche, De 2e kamer is 17 m2 met een aparte badkamer met bad en douche. Beide kamers hebben een eigen terras met een prachtig zicht op de tuin.


De kamers van Quinta Alcarias hebben airco, comfortabele bedden (queensize - 160 cm), badkamer benodigdheden, gratis WIFI. Natuurlijk serveren ze een heerlijk ontbijt wat onder andere bestaat uit vers brood, croissantjes yoghurt met fruit, eitjes van de eigen kippetjes, koffie thee en vers vruchtensap.



Rond het zoutwater zwembad ligt een fijn terras met ligbedden. In de prachtige tuin staan diverse zitjes om te genieten van al het moois dat de Oost Algarve biedt.


U bent van harte welkom bij Angela en Michel op Quinta Alcarias!


Quinta Alcarias, Sitio alcarias

8800-153 Santa Catarina da Fonte do bisbo

tel: 0031-632143586

Vergunning 153142/AL



180 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page